zondag 15 januari 2012

Joepie; een kadootje!!!

Met Kathy heb ik een swap gedaan! En wat heb ik een leuke en lieve dingetjes van haar gekregen!
We hadden elkaar steekwoorden doorgegeven die ons enorm aanspraken en waar we blij van werden. Haar pakje is nog niet binnen, dus daar kan ik nog niks over schrijven....... en ze is gelukkig ook helemaal niet nieuwsgierig ;)))
Maar het is zo leuk om een cadeautje "zomaar" door de deur te krijgen.
Dat krijg je niet zo vaak "zomaar".

Hieronder zien jullie wat ik gekregen heb;
Letters van mijn zoons naam in de stijl van zijn slaapkamer; een beetje bos, camouflage, stoer........... verder een mooie button met een jongetje erop, stempelinkt en een fotolijstmagneet en een minikalendertje met prachtige spreuken afkomstig uit de FLOW! Ik ben er gek op!

 

 
Posted by Picasa
Ik vind het een goed ding! elkaar iets gunnen en dan blij zijn met wat je weggeeft, omdat je hoopt dat de ander er blij van wordt. En dan, vol verwachting, bij de deur zitten om haar pakje te bewonderen.
Ik vind het sowieso geweldig leuk om te zien wat anderen allemaal maken; ik mag ook altijd graag de know-how weten, want ik wil veel kunnen maken.
Maar gelukkig kan ik niet alles........pffffff zeg, sowieso zijn die 24 uur per dag al veel te kort om alles te doen wat ik wil doen.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Christel,
  Hoe leuk het ook is om een cadeau te krijgen, het is o zo leuk om een cadeau te geven... En dan de spanning, hoe zal ze het vinden, heb ik het wel leuk ingepakt... heerlijk...
  Ik wens je een heel fijne week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om zo met die swap bezig te zijn en het leuke is dat je er beiden plezier van hebt.
  Ik heb de postzegel op het kussen op canvas geprint, daarna op het kussen gestikt, met het printen krijg je sowieso een mooiere print.
  Niet teveel willen weten hoor:))) Die 24 uur zijn zo om...ha,ha.

  Lieve groet,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen

weer een leuke reactie..............I love it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...