dinsdag 12 juni 2012

Van een hulpkwestie, een afscheid en een klein cadeautje!

Al een tijdje staan bij mijn volgers in de zijbalk geen leuke fotootjes maar deze tekst; Onze excuses...Deze gadget is onjuist geconfigureerd. Hint van webmaster: zorg dat de 'Friend Connect-instellingen - start-URL' overeenkomt met de URL van deze site.jes meer maar deze tekst: Ik snap hier werkelijk helemaal niks van en weet ook niet wat ik er aan moet doen. Is er IEMAND die mij kan helpen, because I can't help myself and I am going crazy. so I wait, I wait Until this day comes When you will understand me. ............em........ik bedoel; I will understand YOU! Bovenstaande verzin ik niet zelf, maar komt uit een liedje. Weet je welke?

 Nog even wat creatiefs..... Levi's juf ging met zwangerschapsverlof en nam alvast afscheid van de kleuters. Onderstaande heb ik al zo lang willen maken....nu dus gedaan met transparant printbaar stickerpapier. Het was even zoeken waar dat te koop was, maar uiteindelijk resultaat. Leuk toch? En heel persoonlijk, zo'n
zeeppomp met de namen van de juf en Levi

.
 En de ringen die Christel bij mij gewonnen had,zijn na enige vertraging eindelijk opgestuurd. Zij was er blij
mee, dus ik ook!
 Nou, ik laat het even hierbij, want de tijd roept! Ik wacht op de hulptroepen!

 groetjes Christel

10 opmerkingen:

 1. Hey hoi!

  Dat is vervelend! Ik hoor er heel veel bloggers over...Karin van de blog http://mooihomestyling.blogspot.nl/ had het ook en zij heeft het inmiddels opgelost. Misschien dat je haar kunt vragen?
  Succes!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die juf zal wel content zijn met zo een mooi flesje met haar naam op.
  Van die instellingen heb ik ook geen kaas gegeten. Soms vraag ik ook hulp hier in huis. Er zijn er nog waar het niet meer werkt. Die nieuwe dinges van google, is wennen en prutsen...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt heel leuk je zeep pompje...zo heb je een heel persoonlijk cadeau en super leuk! Ik kreeg van de jongste op de peuterspeelzaal ook een zeep pompje met een tekening door hem gemaakt..ook super leuk!

  Groeten Willianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan je niet helpen....hier zijn ook geen hulptroepen voor jou:)
  Je zeeppompje is geweldig leuk....de juf zal er zeker van genieten!!!


  Lieve groet,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heey Christel, ik miste je al!
  Leuk zeeppompje heb je gemaakt en wb de hulptroepen;
  it's not me.....

  Groetjes YMIE

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee Christel, dat is een tijdje geleden. Leuk weer een berichtje te lezen en wat een mooi blauw zeeppompje. Ik heb net een swap in de kleur blauw gemaakt, niet echt mijn kleur, maar nu valt me alles op wat in blauw is gemaakt. groetjes kathy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk origineel cadeautje heb je gemaakt! Leuk hoor!!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi!
  Ik heb hetzelfde probleem. Ik heb op de tekst gegoogled en kwam jou blog tegen. Ik krijg het niet opgelost hoor ... ik ben bang dat het een kwestie van wachten is. Mocht ik het horen, dan geef ik het je door!!
  Groetjes,
  Gerreke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk zeeppompje zo! Hee we moeten nodig weer eens een bakkie afspreken. Ik heb je boeken inmiddels uit, dus dan kun je die ook eindelijk weer eens terug krijgen.

  Geke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk idee. Ik denk dat dit ons cadeautje voor de juffen wordt.

  Groetjes,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen

weer een leuke reactie..............I love it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...